19
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Evsizler için yeni yıl partisi neşeli geçti

Karşıyaka Belediyesi’nin önderliğinde evsizlere yönelik yapılan yeni yıl partisi neşeli geçti.
Örnekköy Elit Sitesi’nde yeralan Müyesser Turfan Güçsüzlerevi’nde 38 kişinin geçici olarak barındığı mekanda 18-60 yaş arası sokakta yaşayan ve kimsesi olmayan şahıslara belediyece bir yeni yıl eğlencesi düzenlendi.

Kimsesi olmadığı için özel günleri çoğu kez yalnız geçiren evsizler, Karşıyaka Belediyesi’nin kendilerini hatırlamasından dolayı duygulu anlar yaşadı. Başta Belediye Başkanı Cevat Durak olmak üzere eşi Birsen Durak, belediye meclis üyeleri ve birçok gönüllü kadının hazır bulunduğu etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Durak, etkinliğin ilk defa yapılması dolayısıyla son derece anlamlı olduğunu ifade etti. Başkan Durak, bunun göstermelik bir yeni yıl kutlaması olmadığını, belediye olarak her zaman teknik ve sosyal anlamda destek verdiklerini ve bu desteğin hep süreceğini söyledi.

Müyesser Turfan Güçsüzlerevi Müdürü Ali Pasin de 5 hizmetli personelle hizmet vermeye çalıştıklarını, imkanlarının arttırılması gerektiğini söyledi. Pasin, asla klasik devlet memuru mantığı ile çalışmadıklarını işlerini severek yaptıklarını ifade ederek, Başkan Cevat Durak’a da şimdiye kadar tesise ve kendilerine gösterdikleri ilgi ve destek için ayrıca teşekkür etti.
Evsizlere, konuşmalardan sonra kesilen yeni yıl pastası eşliğinde birbirinden güzel ve duygulu şarkılara eşlik etti.

Karşıyaka-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 09:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?