25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Fuhuş evine baskın

İZMİR'DE FUHUŞ OPERASYONU

İzmir'de, poliste daha önce de fuhuş için aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlarından kaydı bulunan bir kişinin fuhuş yaptığını belirleyen ekipler, düzenlediği operasyonda söz konusu kişi ile beraber bir kadını daha üç erkek müşterisiyle birlikte yakaladı.

Yakalandıkları evin aynı zamanda sahibi olan Ö.U.'nun yaklaşık bir hafta önce yine aynı suçtan yakalandığı, çıkarıldığı mahkemede evdeki kişilerin arkadaşı olduğunu söylemesi üzerine serbest bırakıldığı ileri sürüldü. İkinci kez mahkemeye çıkan Ö.U. tutuklandı.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Karşıyaka İlçesi Bahriye Üçok Bulvarı'ndaki bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Çalışma başlatan polis, ev sahibinin daha önce de fuhuş için aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlarından kaydı bulunan Ö.U. olduğunu belirledi. Takibini sürdüren polis, evde fuhuş yapıldığını tespit edince önceki gün eve operasyon düzenledi. Baskın sırasında evde bulunan Ö.U. ile kadın arkadaşı H.F. ve üç erkek müşteri yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden H.F. ile üç erkek ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ö.U.'nun, yaklaşık bir hafta önce aynı suçtan ve aynı evde gözaltına alındığı, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede, evde yakalanan kişilerin arkadaşı olduğunu söyleyince serbest bırakıldığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Ö.U. çıkarıldığı mahkemece bu kez tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 11:04:05
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 12:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?