18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Huzurevi yakında hizmete giriyor

Karşıyaka Belediyesi, yapımına 1998 yılında başlanan ancak belli kısımları tamamlanamayan huzurevini en kısa zamanda bitirerek hizmete sokmayı planlıyor.

Örnekköy Mahallesi'nde bodrum ve zemin katla birlikte 5 katlı inşa edilen huzurevinin çevre düzenlemesi ile yarım kalan bölümleri, 27 Temmuz 2005 tarihinde açık ihale usulü şeklinde ihale edilecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, 2003 yılında bitmesi gereken ancak eksik kısımlarının bir türlü bitirilememesi nedeniyle hizmete giremeyen huzurevinin noksanlarını belediye imkanlarıyla gerçekleştireceklerini, binayı ilçeye kazandıracaklarını ifade etti.

Başkan Durak, "Bu binanın en kısa zamanda hizmete girmesi gerekiyor. Karşıyaka'da çok sayıda emekli yaşamasından dolayı zaten bu konuda da bir talep söz konusu. Binayı, atıl bir şekilde bırakmak büyük yanlış, belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

200 kişi kapasiteli huzurevinde sinema, konferans salonu, kütüphane, sağlık üniteleri, fizik tedavi merkezi vb. mekanlar bulunacak.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 15:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?