22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

İzmir'de pompalı dehşeti: 4 yaralı

İzmir'in Karşıyaka İlçesinde bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 4 kişi yaralandı.

Yamanlar semti İzmir-Çanakkale otoban yolu köprü altında, plakası belirlenemeyen otomobildekiler ile 35 AL 4847 plakalı otomobilde bulunanlar arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, 35 AL 4847 plakalı otomobilde bulunan kişi, pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekle ateş edilen otomobildekiler ile diğer araçtakiler olay yerinden kaçtı. Açılan ateş sonucu 7371. sokakta yürümekte olan Kezban Araz (47), gelini Pınar Araz (25), torunu Sıla Araz (2) ve Beyaz Urhan (35) adındaki kadın isabet eden saçmalarla hafif yaralandı.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar, tedavilerinden sonra taburcu edildi. Olay yerinden kaçan zanlıların yakalanmasına çalışılıyor.

ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Konak ilçesinde ise bir kişi, beraber alkol aldığı arkadaşını bıçaklayarak yaraladı. Karabağlar semti 5714/1 sokakta, saat 03.00 sıralarında Naci Manyaslı (25) ile arkadaşı H.K (49) birlikte alkol almaya başladı. Henüz bilinmeyen nedenle taraflar arasında önce tartışma, sonra da kavga çıktı.

Tornacılık yaptığı belirlenen H.K, yanındaki bıçakla arkadaşı Naci Manyaslı'yı karnından ve yüzünden bıçakla yaraladı. Manyaslı, Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Ameliyat edilen Naci Manyaslı, daha sonra gözlem altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yakalanan zanlı H.K, gözaltına alındı.
a.a.
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2007 Cuma 11:07:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?