18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Karace pazarcılardan oy istedi

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Cenk Karace, Karşıyaka Katlı Pazaryeri'nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı Cenk Karace, Karşıyaka Katlı Pazar Yeri'ni ziyaret etti. Pazar esnafının sıkıntılarını dinleyen Karace, esnaf ve vatandaşlardan seçim için destek istedi.

AK Parti Karşıyaka adayı Cenk Karace, eşi Begüm Karace ve partililerle birlikte Soğukkuyu'daki Karşıyaka katlı pazaryerini gezdi. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Karace, esnafın sıkıntılarını, Karşıyakalıların isteklerini dinledi. Özellikle tezgah aidatlarıyla ilgili esnaftan gelen şikayetler üzerine göreve gelmeleri halinde pazar esnafı arasında adil bir ücretlendirme yapacaklarını söyleyen Karace, “Sıkıntılarınızın çoğunu biliyorum, en basiti katlı pazar yerinde her taraf çamur, tavan akıyor, duvarlar boyasız, mevcut belediye tarafından gereksiz bir duvar yapılmış onu yıkmamı istiyorsunuz. Bu isteklerinizin hepsini gerçekleştireceğim. Giysi ve oyuncak satan esnafın salı pazarı ile ilgili sıkıntısı var o da gündemimizde, pazarımızın açık olduğu günleri ve tezgahları hiçbir esnaf mağdur olmayacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

"BELEDİYENİN GELİRİ DÜŞTÜ"
Vatandaşlarla ve esnafla tek tek ilgilenen Karace “Ben iktidar partisinin adayıyım. Bayraklı'nın bizden ayrılmasıyla belediyemizin geliri yarı yarıya azaldı. Hem toprak hem de gelir olarak küçüldük. Üniversite, hastane, stadyum, marina gibi projelerimizi inşallah sizlerin desteği, Ak Parti'nin gücü ile gerçekleştireceğiz. Karşıyaka ekonomisini canlandırmak en büyük amacımız. Projelerimiz gerçekleşmeye başladığı zaman esnafın yüzü gülecek, istihdam sorununa büyük bir çare bulmuş olacağız. Karşıyaka'nın kazanması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 16:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?