25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Karace'den dev projeler

AK Parti Karşıyaka belediye başkanı Adayı Cenk Karace, belediye başkanı seçildiği takdirde Karşıyaka'ya bir marina, bir üniversite, tam teşekküllü bir hastane ve 25 bin kişilik modern bir stadyum kazandıracağını söyledi.

Doğma büyüme Karşıyakalı olduğunu ve gelmiş geçmiş tüm belediye başkanlarını tanıdığını belirten Cenk Karace, "Karşıyakamızın sorunlarını biliyorum ve 400 bin nüfuslu bu ilçemize yakışan projeleri gerçekleştirmeye talibim" dedi.

AK Parti Karşıyaka belediye başkan adayı Cenk Karace, Karşıyaka Bostanlı'daki Altınkapı Balık Restoran'da verdiği Birlik ve Dayanışma yemekli toplantıda coşkulu bir topluluğa seslendi. Konuşması sık sık "Kaf-Sin-Kaf” tezahüratları ile kesilen Cenk Karace, “Yirmi beş yıldır Karşıyaka Spor Kulübünün içindeyim, on beş yıl yöneticilik, üç yıl da Kulüp başkanlığı yaptım. Karşıyakalılar beni tanıyor. Karşıyaka'mızın sorunlarını biliyorum, hep çözümler düşünüyordum. Hayalimdeki Karşıyaka'yı gerçekleştirebileceğim için bu göreve talip oldum. Hep birlikte Karşıyaka'yı gelebilecek en iyi yere taşıyacağız" dedi.

Bu yola çıkarken en çok Karşıyakalılara güvendiğini, kendisinin de bir işadamı olarak ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini anlatan Cenk Karace, 400 bin Karşıyakalının yaşadığı kentte tam teşekküllü bir hastane olmaması eleştirerek şöyle konuştu, "En yakın hastane Ege Üniversitesi Hastanesi ve bu durum için çok ciddi bir projemiz var. Çok güzel bir sahile sahibiz bir tane marinamız yok, üç tane marina yapmayı planlıyoruz. Kentimizde üniversite eksikliği çok fazla hissediliyor. Partimizin desteğiyle açmayı planladığımız devlet ya da vakıf üniversitesiyle Karşıyaka'nın büyük bir eksiğini giderip hem de esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Kongrelerin ve büyük konserlerin yapılabileceği birçok amaçlı salona ihtiyacımız var. Yıllardır taraftarımızın hayalini kurduğu 25 bin kişilik bir stadyum projemiz var. Rahmetli Piriştina'nın yaptığı rekrasyon alanları dışında Karşıyaka'da ne yapıldı diye soruyorum. İnşallah Karşıyakalıların ve hükümetimizin desteğiyle yıllardır gerçekleşmesi hayal olan projelerimizin hepsini gerçekleştireceğiz. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, Cumhuriyet, laiklik, Atatürk, hiçbir partinin tekelinde değildir ve asla olmayacaktır. Mensubu olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi en az diğer partiler kadar Atatürkçüdür, laiktir, Cumhuriyetçidir ve Cumhuriyetin koruyucusudur"

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 15:58:10
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 16:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ziver AÇAN IP: 88.250.69.xxx Tarih : 4.02.2009 19:30:55

cenk beyi iyi tanıdığım için, biliyorumki, söylediği her sözünün arkasında olacak ve inşaALLAH AK PARTİNİN desteğiyle yararlı projelerinin gerçekleştiğine, güzel karşıyaka ve tüm Türkiye tanık olacak.