27
Mayıs
2024
Pazertesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Karace'den eşit hizmet sözü

AK Parti Belediye Başkan Adayı Cenk Karace, Atatürk'ün annesinin adının verildiği Zübeyde Hanım Mahallesi'ne Karşıyaka Belediyesi'nin hizmet götürmemesini eleştirdi. Cenk Karace, "Bir yağmurda Zübeyde Hanım sokaklarını su basıyor. Aynı durum Cumhuriyet, Örnekköy ve Yamaç semtleri için de geçerli " dedi.

Hizmet götüreceği öncelikleri semtleri belirlediğini, Cumhuriyet, Örnekköy, Yamaç ve Zübeyde Hanım mahallelerini terk edilmişlik görüntüsünden kurtaracağını anlatan Cenk Karace, "Benim için Mavişehir'le Zübeyde Hanım mahallesi arasında hiç fark yoktur. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla, önce eksiklikleri, sonra güzellikleri getireceğiz. Bu mahallelerimize Karşıyaka'nın mahallesi değilmiş gibi davranılmış. Bir suçum olmamasına rağmen herkesten özür dilerim" dedi.

Mahallelerde kadınların sosyal faaliyet gösterebilecekleri bir yer olmadığına dikkati çeken Karace, kadın lokalleri ile bu açığın kapatacağını söyledi. Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Rahmi Nalbantoğlu'nu muhtarlıkta ziyaret eden ve Karşıyaka'nın sorunlarının en başında gelen sağlık sorununu tam teşekküllü bir hastaneyle çözeceklerini belirten Cenk Karace "Yapacağımız en az 400 yataklı tam teşekküllü hastanemizle artık Karşıyakalılar sağlık için İzmir'e taşınmayacaklar. Zübeyde Hanım mahallemiz başta olmak üzere sağlık ocağı eksik olan mahallelerimizin sağlık ocaklarını çok kısa bir zaman içerisinde yapacağız. Tüm Karşıyakalılar'ın hak ettiği hizmeti vermek için yola çıktık. Bu zamana kadar yapılan Karşıyaka'nın sahil kesimiyle, tepe kesimiyle hizmet ayrımını ortadan kaldıracağız. Benim için Mavişehir'de oturan Karşıyakalıyla, Zübeyde Hamın Mahallesinde oturan Karşıyakalı arasında hiçbir fark yoktur. Seçildiğimde gerçekleştireceğimiz projelerimizle herkes bu durumun farkına varacak. Karşıyaka'yı daha çağdaş günler bekliyor, hep birlikte Karşıyaka'yı Karşıyakalılarla yönetmeye geliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?