19
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Karşıyaka Çarşısı miniklerle şenlendi

Geçtiğimiz hafta Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan ancak hava şartları nedeniyle iptal edilen bu nedenle Karşıyaka Belediyesi ve Okul Öncesi Eğitim Kurumları işbirliğinde bu hafta düzenlenen anaokullarının yürüyüşü Karşıyaka Çarşısını hem hareketlendirdi hem de neşelendirdi.

Ayşe Kaya, İlke, Nisan, Çilek Çocukevi, İdeal, İlk Şirinler, Sevgi Dünyası, Gülücük, Okyanus, Işık Yolu, İstikbal, Alfabe, Eksen, Aybek, Topaç, Elele ve Mavi Boncuk anaokullarından gelen yüzlerce çocuk, Belediye Bandosu eşliğinde çarşı girişinden başlayarak Belediye binasının önüne kadar yürüdü.

Burada çocuklarla buluşan Başkan Cevat Durak, miniklere seslenerek sizler bizim geleceğimizsiniz dedi. Başkan Durak, bu bayramın sonsuza dek devam edeceğini bunun teminatının da yine çocuklar olduğunu ifade ederek, gelecekte ülkemizi en güzel yerlere sizler taşıyacaksınız ve bunu da Atatürk ilkeleri doğrultusunda başaracaksınız dedi. Öğretmenlere de seslenen Belediye Başkanı bu çocukları en güzel ve en doğru yetiştirmek sizin elinizde diye konuştu. Çocukların arasına girerek onlarla kaynaşan Cevat Durak’a çocuklar da ilgisiz kalmayarak sevgi gösterisinde bulundular.

Belediye önünden tekrar yürüyüşe geçen minikler daha sonra araçlarına binerek Bostanlı Demokrasi Meydanı’na gidip büyük bir Türk Bayrağı açarak İstiklal Marşı’nı söyleyip saygı duruşunda bulundular. Minikler, yine bandonun güzel ritimleri eşliğinde şarkılar söyleyerek okullarına geri döndüler.

Sedat Sözer-Kenthaber/Karşıyaka
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 11:57:37
Güncelleme :4 Mayıs 2005 Çarşamba 12:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seden özdemir IP: 88.241.119.xxx Tarih : 18.06.2007 15:51:59
tüm ulusal bayramlarda olduğu gibi KARŞIYAKA çaşıdan çocukların geçişi muhteşem güzel oluyor bir de onların için de yer alıyorsanız bu güzellik bir kat daha artıyor. bende karşıyakada yapılan törenlerden bir kaç tanesine anaokulu öğretmeni olarak katıldım ve unutulmaz anlar yaşadım karşıyaka belediye başkanı cevat durağa teşekkür ediyoruz.