17
Mayıs
2024
Cuma
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Karşıyaka'da çöp evden bir kamyon dolusu çöp çıktı

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Nikah Sarayı’nın karşısındaki Gökdelen Apartmanı’nın 12. katındaki 24 numaralı dairede oturan Müjgan Türksönmez’in (79) evinden kokular geldiği yönündeki bir ihbarı değerlendiren Karşıyaka Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 30 yıl önce emekli olan öğretmenin evine geldi. Evde bir kamyon dolusu çöp bulan ekipler, temizlik yaptı.


Yıllar önce Karşıyaka Gazi Lisesi Spor Salonu’nun onarımı için 10 milyar lira bağışlayan ve dönemin Valisi, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu tarafından teşekkür plaketi verilen Müjgan Türksönmez’in yalnızlıktan ötürü psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi. Komşularıyla hiçbir iletişimi olmadığı söylenen ve kapıyı hiçkimseye açmayan Türksönmez’in evine, kokudan kaynaklanan şikayet üzerine, Karşıyaka Polisi çilingirle girdi.


Karşıyaka Belediyesi yetkilileri, Temizlik ve Zabıta Müdürlüğü, yapılan çalışmalar sonucunda Müjgan Türksönmez’in evinden çıkan çöplerin boşaltıldığını, evin temizlendiğini ve ilaçlandığını bildirdiler.

iha-izmir
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 19:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?