22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Karşıyaka'da hırsız operasyonu

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bir evin balkonundan hırsız girdiğini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Apartmanı kuşatan ekipler 4. kattaki eve çıkmak için ilk önce itfaiye merdivenini kullanmak istedi. İtfaiye aracının sokağa girememesi üzerine çağırılan çilingirin kapıyı açmasıyla yaklaşık iki saat sonra eve girildi. 

Evin her yerini arayan polis ekipleri hırsıza rastlayamadı. Yapılan araştırmalarda hırsızın apartman boşluğuna açılan mutfak camından kaçtığı belirlendi. 

Olay gece geç saatlerde Karşıyaka Aksoy Semti, 1750 Sokak, 28 numarada bulunan Ufuk Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ayten Tekintaş (75) isimli yaşlı bir bayanın tek başına yaşadığı belirtilen 4. kattaki daireye hırsız girdiğini gören çevre sakinleri, 155'i arayarak, durumu polise bildirdi.

 Kısa sürede adrese gelen ekipler, apartmanı dört bir yandan kuşatarak, hırsızın kaçabileceği yerleri kapattı. Yaşlı kadının evde olmadığını belirleyen ekipler, eve balkondan girmek için itfaiye merdiveninden yararlanmak istedi. 

Çağırılan itfaiye aracı kısa sürede olay yerine ulaşmasına rağmen dar sokaklara giremedi. İtfaiye aracının evin önüne getirilememesi üzerine evin demir kapısının açılması için çilingir çağırıldı. 

Uzun süren bekleyişin ardından gelen çilingirin kapıyı açmasıyla birlikte eve giren ekipler, her yeri aradı. Hırsızın saklanabileceği yerleri tek tek arayan ekipler, hırsızın izine rastlayamadı. Yapılan araştırmalar sonucunda hırsızın apartman boşluğuna açılan mutfak camından kaçtığı belirlendi. Evin içerisinden herhangi bir şey çalamadığı öğrenilen hırsız, alınan tüm önlemlere rağmen kaçarak izini kaybettirmeyi başardı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2007 Cuma 10:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?