28
Mayıs
2024
Salı
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kermese büyük ilgi

İzmir'in Karşıyaka Belediyesi Aile Destek ve Eğitim Merkezi'nin (KADED) 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği hediyelik eşya kermesi yoğun ilgi gördü.
Kermesi ziyaret ederek katılımcılar ve vatandaşlarla sohbet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, halktan sıcak ilgi gördü. Cevat Durak samimi bir havada geçen sohbet ortamında tatlı bir sürprizle karşılaştı. Bir katılımcı Durak'a buzdolabı süsü hediye etti. Hediyeye teşekkür ederek gezisine devam eden Durak'a, bu kez başka bir bayan katılımcı eşi Birsen Durak'a hediye etmesini isteyerek küçük bir kavanozda portakal reçeli verdi. Hediyelerin kendisi için son derece mutluluk verici olduğunu belirten Durak, "Kermes her geçen yıl daha da renkleniyor. Kalitesi daha da artıyor. Sevgililer günü ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi için hoş bir vesile oluyor" dedi.
Başkan Durak, katılımcılardan gelen talep üzerine etkinliğin süresini 1 gün daha uzattı. Kermeste takılar, süsler, giysiler ve ev yemekleri yer alıyor. Karşıyaka Çarşısı'nın istasyon girişinde açılan kermes, sevdiklerine hediye almak isteyen Karşıyakalılar'ın yoğun ilgisiyle devam ediyor.
.
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2006 Pazartesi 21:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?