20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

MHP yerel seçim için düğmeye bastı

Milliyetçi Hareket Partisi, Karşıyaka başkan adayını gerçekleştirdiği tanıtım toplantısı ile ilan ederek yerel seçim startını Karşıyaka da vermiş oldu.


Karşıyaka belediye başkan adayı Cengiz Önbaş tanıtım toplantısının ardından şunları söyledi.”Karşıyakalıların gönüllerine girmek ve rızalarını almak için kendimi ve kadromu onlara tanıtmak için önümüzdeki seçim süresi içerisinde insan üstü bir gayretle çalışarak bugüne kadar tanışma şerefine nail olamadığım çok önemli ve büyük bir Karşıyaka var, bunun bilincinde ve farkındayım. Karşıyaka'nın ve Karşıyakalının siyasi tercihlerini incelediğinizde 1984 yılından bugüne her seçim farklı bir siyasi parti kazanmış iki defa üst üste belediye başkanlığı yapan bir başkan örneğimiz yok. Umudum ve muradım kendimizi, kadromuzu, proje ve proğramlarımızı karşıyakamıza anlattığımızda bize destek vereceklerini ve gönüllerine gireceğimizi biliyorum. Çünkü daha önce yani 22 temmuz seçimlerinde MHP ye teveccüh gösterip otuz beş bin oy verdiler, şimdi de oylarımızı ikiye katlayıp yerel iktidara talibiz. Karşıyakalılar isterse her şey olur diyorum”.


KARŞIYAKA CHP NİN KALESİ OLAMAZ
Önbaş sözlerine şöyle devam etti. ”Karşıyaka CHPnin kalesi diye sürekli bir yönlendirme ve kanalize etme durumu ile karşılaşıyoruz ben buna katılmıyorum ve karşıyakamızında katılacağını sanmıyorum ANAVATAN kazanmış SHP kazanmış DYP kazanmış DSP kazanmış en son seçimlerde de ilk defa CHP kazanmış nasıl oluyorda kale CHP nin kalesi olarak takdim ediliyor anlamak mümkün değil. Evet burası bir kaledir ama burası olsa olsa vatanseverlerin,  miliyetçilerin, cumhuriyetçilerin ve cumhuriyetin kalesidir" dedi

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 16:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?