18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Öğrenciler polis adaylarıyla buluştu

Bayraklı 80.Yıl METAŞ İlköğretim Okulu öğrencileri Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi'ni (POMEM) ziyaret etti. Polis adaylarıyla okulu gezen öğrenciler polislik mesleğini yakından tanıma imkanı buldu.

İlköğretim okulu öğrencileriyle polis adaylarının buluşmasında, POMEM ile ilgili öğrencilere bilgi verildi. Öğrenciler polis adaylarıyla derslere katıldı.Polis adaylarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ilköğretim öğrencileri daha sonra polislerle birlikte yemek yedi. Polis ağabey ve ablalarının kendilerine gösterdikleri sıcak ilgiden çok memnun kalan öğrenciler, polisi iyi bir şekilde tanıma imkanı bulduklarını söyleyerek polis adaylarına ve idarecilere teşekkür ettiler.

İlköğretim okulu öğrencileri polis halk bütünleşmesini sağlayan bu etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Şahintürk ziyaretin toplum destekli polislik uygulamasında önemli katkılarının olacağını belirterek, polisin her zaman halkın yanında olduğunu, bundan sonra da olacağını, bu tür ziyaretlerin polis halk bütünleşmesine olumlu yansımalarının olacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 10:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?