25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Para dolu çantayı iade etti

PARA DOLU ÇANTAYI MÜŞTERİSİNE TESLİM ETTİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Bayburi Restoran'a müşteri olarak gelen bayan kuaförü Nilgün Gırbaç mekanın bahçesinde çantasını düşürdü. Restoran sahibi Gülçin Sazak (29) da, içerisinde Rolex marka saat, bin 300 Euro, bin Dolar ve 350 lira para bulunan çantayı sahibine teslim etti. Sazak, çantanın içerisinde bulduğu kartvizitten sahibine ulaştığını söyledi.

Bayan kuaförü 33 yaşındaki Nilgün Gırbaç, Bostanlı Atakent'teki Bayburi Restoran'a dün müşteri olarak geldi. Yoğun kalabalık sırasında bahçede içerisinde Rolex marka saat, bin 300 Euro, bin Dolar ve 350 lira para bulunan çantasını düşürdü. Restoran sahibi 29 yaşındaki Gülçin Sazak da çantanın içerisinde bulduğu kartvizitten çanta sahibine ulaştı. Restorana tekrar gelen Gırbaç'a, Sazak çantayı teslim etti. İçi banknot dolu olan cüzdanın sahibini kartvizitten tespit eden Sazak, herkese örnek olacak bir tavır sergiledi.

Müşteri olarak mekana gelen Gırbaç'a çantasını teslim eden Sazak, herkesin takdirini topladı. Çantasını kendisine teslim eden Sazak'a teşekkür eden Gırbaç, "Müşteri olarak geldiğim restoranda kalabalık olduğu için dalgınlıkla çantamı unuttuğumun farkına varamadım. Gerçekten bu zamanda böyle dürüst insanlar çok az bulunur. Özellikle çantamın bu mekanın işletmecisi tarafından bana teslim edilmesi, buraya olan güvenimi bir kat daha artırdı. Bu parayı vermeyebilirlerdi. Böyle bir mekanda dürüst insanların çalışması çok önemli" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2010 Pazar 09:26:01
Güncelleme :19 Aralık 2010 Pazar 12:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?