22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Parkta infaz

İzmir’in Karşıyaka İlçesi Bayraklı semtinde bir genç boynundan vurularak öldürüldü. Olay dün saat 23.00 sıralarında Çaymahalle Semti 2165 sokaktaki Aşık Mahsuni Parkı’nda meydana geldi.

Yaklaşık 1 ay önce askerden dönen ve daha önce hırsızlıktan sabıkası bulunan Hüseyin Güngör (22), Çaymahalle Semti 2165 sokaktaki Aşık Mahsuni Parkı’nda başkaları ile tartışmaya başladı.

Kavgaya dönen tartışma sonucu kimliği belirsiz kişi yada kişilerce boynundan vuruldu. Ağır yaralanan Güngör, Bayraklı’daki Central Hospital Hastanesi’ne getirildi ancak bir süre sonra yaşamını yitirdi. Yaralı gencin hastaneye kalabalık bir grup tarafından getirildiği, ancak daha sonra getirenlerin hastaneden ayrılarak kayıplara karıştığı belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Güngör’ün, vuran kişi veya kişilerce hastaneye getirilmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2005 Salı 13:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurullah coşkun IP: 81.215.237.xxx Tarih : 12.02.2005 16:55:28
özellikle bayraklı çevresinde asayiş iyice bozuldu.son bir kaç yılda olaylar iyice zıvanadan çıktı.bayraklı semti çetelerin köşe başı serserilerinin eline geçti.halk bu durumdan rahatsız.halkın sinirleri iyice gerilmiş durumda.halk diken üzerinde yaşıyor.kimsenin serserilerle uğraşaçak gücü ne de vakti var.yetkililerin özellikle cengizhan mahallesi, alparslan mahallesi çivarında denetimlerini artırmasını bekliyorum.