26
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Polis amcalarını yendiler

POLİS AMCALARINI YENDİLER

Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği (ODER) ile Yunus Timleri'nde görevli motosikletli polisler tarafından ortaklaşa organize edilen bowling turnuvasında, otistik çocuklar polis amcalarıyla bowling oynadı.

Polis Haftası kapsamında, Karşıyaka EGS'de bir araya gelen yunus polisleri ile otistik çocuklar bowling oynayarak eğlendi. ODER Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Güngör, yaptıkları etkinliğin otizmin farkındalığını oluşturmak amacıyla düzenlediklerini söyledi. Polisin bu konuya son derece duyarlı yaklaştığını ifade eden Güngör, "Polis arkadaşlarla otizmle yaşayan çocuklarımız birlikte bowling oynuyor. Çocuklarımız bundan dolayı çok mutlu. En önemli hedefimiz otizmin bilinirliğini artırarak özel eğitim daha etkin ve yaygın olarak Türkiye'deki birçok çocuğa faydalı olacak hale getirmek. Çünkü, ülkemizde 500 bin otizm olduğu düşünülüyor" dedi.

Polis amcalarıyla bowling oynayan çocuklar dolu dolu bir saat geçirdi. Bowling karşılaşmaları sonunda polis amcaları miniklere madalya takarak ödüllendirdi.

POLİS AMCALARINI YENDİLER
POLİS AMCALARINI YENDİLER
POLİS AMCALARINI YENDİLER
POLİS AMCALARINI YENDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 09:31:02
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 16:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?