22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Polisten kaçan zanlılar ekip otosuyla çarpıştı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayan bir aracı takip eden ekip otosu, kaçan zanlıların kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kazada biri ağır 2 polis memuru yaralanırken, kaçmaya çalışan 4 zanlı kıskıvrak yakalandı.

Olay, gece saat 04.00 sıralarında Karşıyaka'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alaybey Tansaş yakınlarında durumundan şüphelendikleri ve içinde 4 kişinin bulunduğu bir aracı kontrol etmek isteyen polis ekipleri, otomobilin "dur" ihtarına uymayarak kaçması üzerine harekete geçti. 6 polis ekibinin kovaladığı araç, 1672 Sokak içinde sıkıştırıldı. Tekrar kaçmaya yeltenen araç, önünü kesen ekip otosuna hızla çarptı. Kazada her iki otomobilde hurda yığını haline gelirken, ekip otosunda bulunan polis memurları Salih Acar ve Metin Akçay yaralanarak Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurlarından Salih Acar'ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bu arada polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve kazaya sebebiyet veren Serhat Karasakal, Sinan Ağırman, Tolga Çay ve Ali Mete, kıskıvrak yakalandı. Geçirdikleri kazada hafif yaralanan zanlılar tedavi edilmek üzere Karşıya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın ardından yaralı meslektaşlarının durumunu merak eden Karşıyaka Yıldırım Ekipler Amirliği'ne bağlı polisler hastaneye akın etti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2007 Salı 10:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?