19
Mayıs
2024
Pazar
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

'sinema kralı' nın kardeşi de öldürüldü

İzmir - İzmir’de, bir süre önce şoförüyle cinayete kurban giden ve "Sinema Kralı"diye tanınan Yavuz Çamlıca’nın kardeşi Bülent Çamlıca ve koruması, Karşıyaka’da kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti.

Yavuz Çamlıca’nın ölümünden sonra işlerin başına geçen Bülent Çamlıca, yanında koruması emekli polis Ramazan Dinarlı olduğu halde, 35 P 0910 plakalı Megane marka otomobille Alaybey semtindeki evinden ayrıldı.

Otomobil, 1648 sokaktan Yalı Caddesi’ne çıkacağı sırada yanına yaklaşan 2 kişi, direksiyondaki Bülent Çamlıca ile korumasına, peş peşe ateş etmeye başladı.

Ağır yaralanan sürücü Çamlıca ile koruma Dinarlı, otomobilde hayatını kaybetti, 2 saldırgan ise olay yerini koşarak terketti.

Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda uzman polis, olay yerine emniyet şeridiyle kuşatarak, geniş çaplı soruşturma başlattı.

İzmir-Balçova’da, Bahçelerarası mevkiinde, şubat ayında meydana gelen olayda, kentteki çok sayıda sinemanın sahibi Yavuz Çamlıca ve şoförü Engin Aktaş, pusuya düşürülerek öldürülmüştü.

Polis, cinayetle ilgileri olduğu gerekçesiyle, Çamlıca’yla mahkemelik olan, elebaşılığını da Erol Beşok’un yaptığı "Beşok Çetesi"nin çok sayıda üyesini gözaltına almış, 4’ü tutuklu 15 sanık hakkında "ömür boyu hapis cezası" istemiyle dava açılmıştı.
sabah gazetesi
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2004 Pazartesi 12:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?