22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Sokak ortasında kurşun yağdırdılar

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde alacak verecek davası yüzünden çıkan tartışma sonucu 47 yaşındaki Mehmet Tekin, beraber yürüdüğü kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Tekin olay yerinde hayatını kaybederken, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kimliği belirlenen zanlı A.K.'nın yakalanması için polis çalışma başlattı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Karşıyaka İlçesi Alaybey Semti 1682 Sokak 34 Numara önünde meydana geldi. İki çocuk babası Mehmet Tekin, iddiaya göre yolda beraber yürüdüğü 25 yaşlarındaki bir kişi ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Bir dönem birane ve kıraathane işletmeciliği yapan ancek ekonomik nedenlerle işyerlerini kapattığı, bu yüzden de bazı kişilere borçlu olduğu öne sürülen Mehmet Tekin, tartıştığı kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Belindeki silahını çekip Tekin'e kurşun yağdıran zanlı, koşarak olay yerinden uzaklaştı. 

Yaklaşık 10 el silah sesi ile evlerinden dışarıya çıkan semt sakinleri Tekin'in yerde kanlar içinde yatan cesedi ile karşılaştı. Tekin'in cesedi olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu Morg'una kaldırıldı. Polis, görgü şahitlerinin ifadesi doğrultusunda cinayet zanlısının A.K. olduğunu belirleyerek, yakalanması için çalışma başlattı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Mart 2007 Perşembe 03:58:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cem bakir IP: 85.179.251.xxx Tarih : 13.04.2007 18:11:14
insanlar sokak ortalarinda öldürülüyor gün gectikce cinayetlerin sayisida artiyor bu vahsetlere gerekli tepki verilmiyor katiller öldürmeye devam ediyor cünkü verilen cezalar gözkorkutacak kadar yüksek degil suclunun enkisazamanda yakalanmasi ve agir cesaya carptirilip insanlara gözdagi verilmesi gerekilir silahsiz güzel bir dünya icin.