30
Mayıs
2024
Perşembe
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 1 ölü

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde arıza yapan aracının kaputunu açmak için yola çıkan sürücü, aynı yönden gelen servis minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kazanın ardından yol kenarındaki kanala düşen ve kapıcı olduğu öğrenilen İbrahim İnan (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Servis şoförü L.T.'nin (39) 62 promil alkollü olduğu anlaşıldı. L.T. Bayraklı Polis Merkezine götürülerek gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece saat 22.30 sıralarında Bayraklı Altınyol üzerindeki Corner's Alışveriş Merkezi önünde meydana geldi. Misafirlerini bırakmak için Bayraklı'dan Karşıyaka yönüne giden İbrahim İnan yönetimindeki 35 HD 531 plakalı otomobil, yolda giderken arıza yaptı. Sürücü İnan otomobilini park etti ve daha sonra aracını kontrol etmek için aşağı indi. İnan'a aracın motor kaputunu açarken, aynı yönden hızla gelen L.T. yönetimindeki 35 S 00738 plakalı servis aracı çarptı. 

Kaza sonrası talihsiz adam yol kenarındaki kanala düşerek hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan servis şoförü Bayraklı Polis Merkezi'ne götürüldü. L.T.'nin 62 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 09:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?