23
Mayıs
2024
Perşembe
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Trafik kazası cinayeti: 1 ölü

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde trafik kazası yüzünden çıkan tartışmada, bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Olayın ardından zanlılar tabanca ve döner bıçağını olay yerine bırakarak kaçtı.

Olay, Çay Mahallesi 1615/7 Sokak’taki 35 numara önünde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. 4 gün önce minibüs alan ve tekstil işiyle uğraşan Süleyman Candan (34) yönetimindeki 35 AR 221 plakalı minibüs ile sürücüsü henüz tespit edilemeyen, içerisinde 2’si kadın olmak üzere 6 kişinin olduğu belirlenen 35 EKB 836 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Kaza sonrası Süleyman Candan’la otomobil içerisindeki şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, olay yeri yakınında oturan ve kaza yerine gelen 35 AR 221 plakalı aracın sürücüsü Süleyman Candan’ın teyzesinin oğlu Alpak ve tavuk fabrikasında çalışan İsmail Sayım (28) kavgaya müdahale etti.

Çıkan kavgada, 35 EKB 836 plakalı araç içerisinde bulunan birçok suçtan sabıkalı Abdul Balcı, üzerinde taşıdığı tabancayla İsmail Sayım’a iki el ateş etti. Bacağından ve göğsünden vurularak ağır şekilde yaralanan Sayım, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından İsmail Sayım’ın kanlar içerisinde kaldığını gören Abdul Balcı ile 2 bayan ve 3 erkek, olay yerinde tabancayı ve döner bıçağını bırakarak kaçtı. Polis yaptığı araştırmada, Abdul Balcı’nın birçok suçtan sabıkası bulunduğunu ve Karşıyaka’da çete liderliği yaptığını belirledi. Polis ayrıca, olay anında yanlarında Tamer Gündüz isimli bir kişinin bulunduğunu tespit ederken, 2 bayan ve 3 erkeği aramaya başladı. Olaya karışan zanlıların otomobili, Gültepe semtinde boş arazide terk edilmiş olarak bulundu.

Teyzesinin oğlunu kurtarmak isterken kurşunlara hedef olan ve hayatını kaybeden İsmail Sayım’ın 3 yıl önce evlendiği ve 5 aylık Ezginur adında kız bebeği olduğu öğrenildi. Sayım’ın ölüm haberini alan ailesi hastanede baygınlık geçirirken, Süleyman Candan hastanede yakınları tarafından zor teselli edildi. Candan polise verdiği ifadede, kendilerini döven kişileri tanımadığını, teyzesinin oğlunun kavga sırasında kurşunlara hedef olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2005 Cumartesi 21:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?