24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

3 otomobil cayır cayır yandı

Alaybey semtinde bir spotçu dükkanı önündeki koltuk ve kanepelerin aniden alev alması sonucu çıkan yangında 3 otomobil ve 1 evin pencereleri zarar gördü.

Karşıyaka Alaybey 2006 Sokak 20 numaralı Hüseyin Ertan'a (31) ait Tuğçe Spot dükkanının önünde üst üste duran kullanılmış koltuk ve kanepeler, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Yangında Hüseyin Ertan'a ait dükkanın camları kırılarak zarar görürken, park halindeki Talip Kalabaklı'ya (49) ait 35 S 90484 plakalı servis minibüsü, işçi emeklisi Ayla Sunduracı'ya (56) ait 35 AC 8036 plakalı Suzuki marka otomobil ve bir süt fabrikasının üretim bölümünde çalışan Durmuş Güneş'e (30) ait 16 TG 808 plakalı Renault Toros marka otomobil kısmen yanarak zarar gördü.

Yangın sırasında 20 numaradaki apartmanın 1. katında yalnız yaşayan ve ayaklarından felçli olan Nermin Hepkapaklı'nın (73) da evinin salon pencereleri tamamen yanarak zarar gördü. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında yaralanan ya da ölen olmadı.

Komşuları tarafından evinden çıkarılan Nermin Hepkapaklı, evde yalnız yaşadığını ve yangın sırasında yatak odasında olduğunu söyledi. Yangının koltuk ve kanepelerin üzerine atılmış bir sigara izmaritinden çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay yerinde inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri kundaklama ihtimali üzerinde de dururken, yangının kesin çıkış nedeninin yapılan bilirkişi incelemesi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 12:23:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?