18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Otomobilde beklerken paraları gitti

İzmir'e hasta ziyaretine gelen genç, otomobil içerisinde beklerken 3 kişi tarafından gasp edildi. Saldırganlar, boğazına jilet dayadıkları gencin 500 YTL ve cep telefonunu alarak kaçtı.

Olay, Yeşilyurt Polat Caddesi numara 56 A önünde dün gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Afyonkarahisar'ın Kızıldağ Köyü'nde yaşayan Murat Yıldız (28), İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan ve Perşembe günü kalp kapakçığı değişecek olan akrabası Nazım Tosun'u (45) ziyaret etmek için İzmir'e geldi.

Hastanede akrabasını ziyaret eden Murat Yıldız, daha sonra Yeşilyurt'ta oturan Tosun'un evine gitti. Gece hastaneye çamaşır götürmek için Tosun'a ait otomobilde bekleyen Yıldız'ın yanına gelen 3 kişi kapıyı açmak istedi. Kapıyı açamayanınca otomobilin sağ ön camını kıran saldırganlar, Murat Yıldız'ın boğazına jilet dayayarak cebindeki 500 YTL ve Nokia 7250 marka cep telefonunu alarak kaçtı.

Yıldız otomobilden inerek çevreden yardım istediği sırada olay yerinden geçen polis ekipleri kaçan zanlılardan birini yakaladı. Yakalanan Tarık Tamtırak (31), Gasp Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayın şokundan kurtulamayan Murat Yıldız, "Yakın akrabamız ve köylümüz olan Nazım Tosun'u ziyarete gelmiştim. Ona çamaşır götürecektik. O sırada 3 kişi gelip paramı ve cep telefonumu gasbettiler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 12:06:39
Güncelleme :2 Ağustos 2005 Salı 12:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?