22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 1 ölü

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Bayraklı Turan Köprüsü Askeri İnzibat Komutanlığı önünde önceki gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bayraklı'dan Karşıyaka yönüne gitmekte olan Özgür Öztürk (29), idaresindeki 35 AR 2038 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yolun sağındaki okaliptüs ağacına çarptı.

Otomobil hurda yığınına dönerken, araç içerisinde sıkışan Öztürk olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen AKS 110 ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu otomobil parçalanarak gencin cesedi çıkartıldı. Otomobilin bir oto kiralama şirketine ait olduğu belirlendi. Kazayı merak edip olay yerine gelen vatandaşlar ise, kurtarma çalışmalarını cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı.

Karşıyaka'da oturan ve Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Özgür Öztürk'ün bekar olduğu ve 2 haftadır bir alışveriş merkezinde çalışmak için seminerlere katıldığı, Çarşamba günü işe başlayacağı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2005 Pazar 10:14:41
Güncelleme :25 Eylül 2005 Pazar 14:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?