19
Mayıs
2024
Pazar
KEMALPAŞA - İZMİR

CHP'li Başkan'dan cami açılımı

CHP'Lİ BAŞKAN'DAN CAMİ AÇILIMI

Yeni Asır TV'de her perşembe akşamı canlı olarak yayınlanan Ali TALAK ile Şehir ve İmar programının bu haftaki konuğu İzmir-Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı oldu.

Şehir ve İmar programında 6 aylık çalışmalarını değerlendiren Başkan Karakayalı, Kemalpaşa için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Kemalpaşa'da beldelerin birleşmesiyle hem nüfus olarak hem de fiziki genişlik olarak İzmir'in en büyük ilçelerinden biri olduklarını belirten Başkan Karakayalı, Kemalpaşa'nın çevresini değiştirecek projelerini uygulayama koyduklarını ifade etti.

Şehir ve İmar programının sunucusu Ali Talak'ın, Kemalpaşa'da yıllardır Refah ve Saadet Partileri seçim kazanır. İzmir'de Milli Görüş'ün kalesi olarak bilinir. Ne yaptınız da siz Kemalpaşa'da CHP'ye seçim kazandırdınız sorusuna Başkan Karakayalı;"Ben doğma büyüme Kemalpaşalı'yım. Kemalpaşalılar söylediklerime ve samimiyetime inandılar ve bana bu görevi verdiler" dedi.

CAMİLERİ GÜLSUYU İLE YIKATTIRIYORUM

Seçim öncesi kendisini diğer partiler tarafından dinsiz olmakla suçlandığını belirten Başkan Rıdvan Karakayalı, "Allah'a şükür müslümanım. Dedem Hacı'dır. Seçim öncesi Rıdvan Karakayalı dinsiz-imansızdır diye propaganda yaptılar. Ben seçildikten sonra en güzel cevabı Camilerimize sahip çıkarak verdim. Kemalpaşa'da bulunan tüm camilerin, -ki buna belde ve köy camileri de dahildir- temizlik, bakım ve onarımlarını belediye olarak yapıyoruz. İmam evlerini düzenliyoruz. Çevre düzenlemelerini yapıyoruz. İçindeki halısından tutun her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. Cuma günleri kaldırımlara taşan cemaat için kaldırımları gülsuyu ile yıkattırıyorum. 15 günde yapılan bu temizlik işlemlerini haftada bire dönüştüreceğim" dedi. Ali Talak'ın Toplu Konut Projeniz var mı sorusuna Başkan Rıdvan Karakayalı, "Önceki dönemde TOKİ burada toplu konut yapmak için harekete geçmiş. Ama biz seçimi kazanınca sebebini anlamadığım şekilde proje yok sayıldı. Ben şimdi arsa bakıyorum. Bir kaç arsa yeri tespit ettik. Kemalpaşalılar'a çok ucuza toplu konut yapacağım" dedi.

CHP'Lİ BAŞKAN'DAN CAMİ AÇILIMI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 13:19:05
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 13:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?