19
Mayıs
2024
Pazar
KEMALPAŞA - İZMİR

Yıldırım seçim merkezini açtı

BİNALİ YILDIRIM'IN İZMİR MESAİSİ BAŞLADI

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Binali Yıldırım, Bayındır'daki çiçek festivalinin ardından İzmir'de ilk seçim mesaisine başladı.

Yıldırım, İzmir'de ilk ziyaretini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan ötürü Yeşilyurt'taki Ayşe Sevinç Solmaz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yaptı. Merkezdeki çocukların bayramını kutlayan Binali Yıldırım, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP'nin seçim beyannamesinde İzmir'in sağlık turizmi alanında Tayland gibi olacağı yönündeki görüşler hatırlatılınca Yıldırım şunları söyledi: "CHP'nin seçim beyannamesini tam okumadım. Ama İzmir için ülkemiz için bizim hedeflerimiz 2023. 2023 yılına kadar yıl yıl sıralanmış hedeflerimiz var. İzmir için çok kapsamlı, özel bir bölüm var. Orada sağlık da var, eğitim de var, işsizlik de var. Orada altyapı projeleri de var. İzmir'in bugün gündeminde hangi konular varsa hepsine beyannamemizde değindik, yer verdik. İzmir'in sadece sağlık turizm merkezi olması yetmez. Lazımdır ama yetmez. İzmir'in daha birçok meselesi var. Bunları önümüzdeki günlerde İzmir kamuoyuyla, İzmirlilerle enine boyuna görüşeceğiz. Başka partilerin programları üzerinden değerlendirme yapıp zaman kaybetmek istemiyoruz. Kendi işimize bakıyoruz. Bu ülke için, bu kent için kimin en ufak bir düşüncesi varsa, en ufak bir hizmeti varsa başımız gözümüz üstünde yeri var."

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Yerli Gürel'in '35 Sarışın Kadın' projesi ile ilgili soruya Yıldırım, "Arkadaşlar benim bu konularla bir alakam yok. Ben İzmirlileri tanımaya, İzmirlileri anlamaya çalışıyorum. Özellikle son 2 gündür çok güzel geri dönüşler var. İzmir'de çok güzel bir heyecan gördüm, büyük bir samimiyet görüyorum. Benim için bu her şeyin önünde gelir. Şekille, simgelerle İzmir'de hiçbir şeyin daha güzel olacağını düşünmüyorum" şeklinde yanıt verdi.

Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinin ardından Binali Yıldırım, Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi'ndeki Şehit Adem Dertsiz Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Bayraklı'daki çocuk yuvasında çiçeklerle karşılanan Yıldırım, çocuklarla sohbet etti. Yıldırım'a bir çocuğun, "Sen bakan mısın?' diye sorması gülüşmelere neden oldu. Yıldırım, bu sorunun ardından sarıldığı çocukla bir süre konuştu. Çocuklarla birlikte kurabiye yiyen Yıldırım, yurt yönetiminden de bilgi aldı.

Bayraklı'dan sonra Kemalpaşa ilçesine geçen Yıldırım, Kemalpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını yaptı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, bir kahvehanede kısa süre bilardo oynadı. Açılışın ardından Kemalpaşalı muhtarlarla bir araya gelen Yıldırım, Kemalpaşa Şoförler Odası, Bayraklı SKM ile Simavlılar Derneği'ne gidip Bayraklılı esnaf ve taksicilerle sohbet edecek.

BİNALİ YILDIRIM'IN İZMİR MESAİSİ BAŞLADI
BİNALİ YILDIRIM'IN İZMİR MESAİSİ BAŞLADI
BİNALİ YILDIRIM'IN İZMİR MESAİSİ BAŞLADI
BİNALİ YILDIRIM'IN İZMİR MESAİSİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 17:53:04
Güncelleme :25 Nisan 2011 Pazartesi 15:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?