19
Mayıs
2024
Pazar
KINIK - İZMİR

Ürper'i duygulandıran ziyaret

Bu yıl deprem güçlendirilmesine alınan Kınık Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi’nin eğitim öğretimine devam edebilmesi için Bergama Tekstil Fabrikası’nda yer tahsisi yapan Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper’e teşekkür plaketi sunuldu.

Bergama Belediye Başkan Raşit Ürper’i makamında ziyaret eden Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, Okul Müdürü Ercüment Selim, Müdür Yardımcısı Ahmet Yiğit, Rehber Öğretmen Ayşe Kanay ve bu okulda eğitim gören işitme ve konuşma engelli öğrenciler, Başkan Ürper’e çiçek ve plaketle teşekkür ettiler.

Kınık ilçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, “Okulumuzun deprem güçlendirmesine alınması sebebiyle ihtiyaç duyulan eğitim öğretim binasının karşılanmasında bizi yalnız bırakmadınız. Tekstil Fabrikası’nda bize yer göstererek çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerine hiç ara vermeden devam etmelerini sağladınız. Size çok teşekkür ederiz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Duman ayrıca okullarının AB’ye yönelik olarak ta yaptığı projelerden de bahsetti. Duman, “Okulumuz şuan tüm dünyada geçerli olacak işaret dili konuşması üzerine yapılan ve AB üyesi ülkelerin katıldığı bir programda ülkemizi başarı ile temsil ediyor” dedi.

Bu ziyaretin kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper, “Elimizden geldiği ölçüde eğitim ve öğretim kurumlarına hep yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yarınımızın teminatı çocuklarımızın eğitim öğretimlerini alırken biz de belediye olarak neler yapabileceğimizi her zaman araştırıyoruz. Ve elimizden geldiğince hem okullarımıza hem de öğrencilerimize her anlamda destek olmaya çalışıyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 10:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?