15
Haziran
2024
Cumartesi
KINIK - İZMİR

Yıldırım parfüm dağıttı

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarına başladı. Vatandaşlara üzerinde ’Binali Yıldırım’ yazılı mini tüp şeklindeki parfüm hediye edildi

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları için Kınık’a gitti. Partisinin Kınık İlçe Başkanlığı önünde yaklaşık 300 kişiye seslenen Yıldırım, Kınık’ın müzminleşmiş dilden dile dolaşan efsaneleşen problemleri olduğunu bunların yerel yönetimler düzeyinde çözülebilecek sorunlar olduğunu öne sürdü.

‘Arka duran namerttir’
 Yıldırım, “Yolsuzlukların arkasında duran namerttir. Gideceği yere kadar gitsin ama yolsuzluk kisvesi altında bu ülkenin temellerine dinamit koymak kimsenin harcı değildir. 11 yıllık kazanımını 11 günde tüketmeye kimsenin hakkı yok. Kimsenin bu ülkeyi IMF’ye, dış güçlere bağımlı hale getirmeye hakkı yok. Yolsuzluk oldu da, kardeşim bu yollar, havalimanları, hızlı tren iletişim yolları, hastaneler, okullar nasıl yapıldı?” dedi.

Yıldırım, “Bizimle siyaset yapan rakiplerimiz hizmette bizimle yarışamazlar. Hiç şansları yok. Onun için ne yapıyorlar ha babam çamur atıyorlar. Atın durun güneş balçıkla sıvanır mı? Sıvanmaz. Biz konuşmuyoruz. Türkiye’nin her tarafında eserler konuşuyor” dedi. Yıldırım, daha sonra partisinin Bergama İlçe binası önünde yaklaşık bin kişiye seslendi. Yıldırım, Bergama’da konuşmasının ardından çarşıda esnafı ziyaret etti. Yıldırım’ın işyerlerine girip ya da yolda görüp elini sıktığı, hal hatır sorduğu vatandaşlara partililer, üzerinde ’Binali Yıldırım’ yazılı mini tüp şeklindeki ambalajlarda parfüm hediye etti. 

...
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2014 Çarşamba 18:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?