17
Mayıs
2024
Cuma
KİRAZ - İZMİR
Belediye Sayfaları

Dördüncü yüz nakli Turan Çolak'a

Uşak’ta, kendini tavana iple asıp ölmek isterken babası tarafından kurtarılan, ancak tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve ailesi tarafından tüm organları bağışlanan lise öğrencisi 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz’ın yüzünün İzmir’in Kiraz İlçesi’nde yaşayan 35 yaşındaki Turan Çolak’a nakledileceği öğrenildi. İlçeye bağlı Sırımlı Köyü’nde dünyaya gelen Turan’ın, 3 buçuk yaşında iken ateşin üzerine düşerek yüzünün yandığı belirtildi. 8 kardeşin 3’üncüsü olan Çolak’ın, Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde geçici hizmetli olarak çalıştığı belirtildi.

Polis memuru arkadaşı Hasan Tahsin Kutlu’nun da eşlik ettiği Çolak’ın havayoluyla Antalya’ya hareket ettiği öğrenildi. Yakınları Çolak’ın en büyük hayalinin, nakilden sonra yepyeni bir hayata başlayarak evlenmek olduğunu söyledi.

EN BÜYÜK HAYALİ; EVLİLİK
Uşak’ta, ailesi tarafından tüm organları bağışlanan lise öğrencisi Tevfik Yılmaz’ın yüzünün nakledileceği Turan Çolak’ın İzmir’in Kiraz İlçesi’nde yaşadığı öğrenildi. İlçeye bağlı Sırımlı Köyü’nde dünyaya gelen ve 8 kardeşin 3’üncüsü olan Çolak’ın, Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde geçici hizmetli olarak çalıştığı belirtildi.

Polis memuru arkadaşı Hasan Tahsin Kutlu ile havayoluyla Antalya’ya hareket eden Çolak’ın yakınları, gencin en büyük hayalinin, nakilden sonra yepyeni bir hayata başlayarak evlenmek olduğunu söylediler.

...
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2012 Salı 09:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?