19
Mayıs
2024
Pazar
KİRAZ - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kabak'tan yurt müjdesi

AK PARTİ KİRAZ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Kiraz İlçe Danışma Meclisi toplantısı, yeni teşkilat binasında toplanan yüzlerce partilinin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ın hazır bulunduğu toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Fatih Yıldırım, Mahmut Badem, AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, ilçe teşkilat üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Ömür Kabak, AK Parti iktidarında İzmir'e yapılan büyük yatırımlara dikkat çekerek, “Bu hizmetler artarak devam edecek. Beydağ Barajı, Havaalanı, Duble yol, Çevre yolu bunun en somut örneğidir. Biz hizmet için, İzmir için çalışıyoruz. Mevcut belediyecilik anlayışının İzmir'i getirdiği durum ortada. Kiraz' da belki de İzmir'in en geri kalmış ilçesi durumumdadır. Kiraz bunu haketmiyor” dedi.

İl başkanı Ömür Kabak, köylerdeki liseli kızların okula gitmede yaşadığı sıkıntıyı bildiklerini belirterek, yurt sıkıntısı ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile görüştüğünü en yakın zamanda ilçeye bir kız öğrenci yurdu kazandıracaklarını da müjdeledi.

AK Parti İzmir İl başkanı Ömür Kabak, AK Parti'nin 3 Y 'yasaklar, yolsuzluk ve yoksulluk ile mücadelesinin kararlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, Demokratik Açılım, Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi ile ilgili de teşkilata bilgi verdi. ''Yaradılanı severiz yaradandan ötürü'' diyen İl Başkanı Ömür Kabak, “25 yıldır süren bir terör belası var. 5 binden fazla şehidimiz var. 30 bin insanımız öldü. Artık bunun sona ermesini istiyoruz. Şu ana kadar terörle mücadeleye harcanan para 300 milyar lirayı bulmuştur. Kanser gibi süregelen bu belaya harcanan parayla ülkemiz hastanelerle, fabrikalarla, okullarla donatılabilirdi. Bundan önceki hükümetler bu sorunu halının altına süpürmeyi tercih etti. Ama Başbakanımız ve AK Parti hükümeti bu sorunu çözme kararlılığında yola çıktı. Bu kardeşlik sağlanınca ülkemizin önünde hiçbir engel kalmayacaktır'' açıklamasında bulundu.

Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ise ''Bizim siyasi anlayışımız halka hizmet Hakka hizmet etme anlayışıdır.Genel seçimlere kadar çok çalışacağız. Ülkemizi ve ilçemizi AK Parti iktidarından mahrum etmemek için elimizden gelen herşeyi yapacağız.'' dedi.

İlçe gençlik kolları başkanı Özcan Kaymak, ''Bu heyecan varken, aşamayacağımız engel yok.'' derken; İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Çavuş da ''Bizim dilimiz anlayan, dürüst, anlayışlı, dik duran bir il yönetimimiz var. Bizler parti ayrımı yapmadan her mecraya hizmet götürüyoruz, götürmeye de devam edeceğiz” dedi. Partililerin sık sık alkışlarıyla kestiği toplantının sonunda, İl Başkanı Ömür Kabak bir süre partililerle sohbet etti.

AK PARTİ KİRAZ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
AK PARTİ KİRAZ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
AK PARTİ KİRAZ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 09:51:00
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 09:57:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?