29
Mayıs
2024
Çarşamba
KİRAZ - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kiraz tarihinde bir ilk

Kiraz Belediyesi ve İzmir Opera ve Balesi işbirliği ile 27 Eylül Salı akşamı Kiraz'da klasik müzik konseri gerçekleştirilecek. Belediye Düğün Salonunda 20.30'da düzenlenecek klasik müzik konseri Kiraz tarihinde bir ilk olacak.

İzmir Opera ve Bale Sanatçıları, türküler, napolitenler (aşk şarkıları), aryalar ve dans gösterilerinden oluşan repertuarlarını, bu kez de ücretsiz konserde Kirazlı sanatseverler için icra edecekler.

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz “İlçe tarihinde pek çok ilki gerçekleştirdik, düzenlediğimiz klasik müzik konseri de bunlardan biridir. Planladığımız ve yaptığımız etkinliklerimizde her kesimin mutluluğunu hedefliyoruz. Gençlere, yaşlılara, çocuklara, kadınlara yönelik ayrı ayrı etkinlikler düzenledik. Şimdi de sıra sanatsever, klasik müziğin tınısına özlem duyan Kiraz'lıların, çocuğuna sanat sevgisi aşılamak isteyen ailelerimizin ve Kiraz'a görev için gelen memur arkadaşlarımızın bu özlemini gidermek arzusundayız. İlki olan bu konserin farklı türlerde devamı gelecektir.

Sanatseverlere bunun müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Eminim ki 27 Eylül Salı Akşamı keyifli bir sonbahar akşamı olacaktır. Bu keyifli akşamı sevgili hemşerilerimle paylaşmayı umuyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 18:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?