23
Mayıs
2024
Perşembe
KİRAZ - İZMİR
Belediye Sayfaları

Müzik aşığı polis

Kiraz'da adliye polisi olarak görev yapan Özen Bıldır, Türk Sanat Müziği dalında yaptığı çalışmalarını yıllardır aralıksız sürdürüyor.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu’nda da görev alan Özen Bıldır, İzmir Emniyet Müdürü Halil Tataş tarafından başarılı müzik çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Türk Sanat Müziği’ni çok sevdiğini ve emniyet teşkilatının bir mensubu olarak bundan gurur duyduğunu belirten polis memuru Özen Bıldır, "Yılardan beri görev yaptığım her yerde Türk Sanat Müziği çalışmaları varsa mesai saatleri haricinde çalışmaların hepsine katıldım. En son görev aldığım İzmir Emniyet Müdürlüğü Türk Sanat Müziği korosunda çok değerli müdürümüz Halil Tataş’ın teşvikleriyle konserlere katıldım" dedi.

Türk Sanat Müziği dalında doldurduğu amatör kasetleri hatır için mesai arkadaşlarına hediye ettiğini kaydeden Bıldır, "Müzik benim hayatımın bir parçası haline geldi. Yıllardan beri görev yaptığım polislik mesleğinde hiçbir zaman ne kahve ne de içki alışkanlığım olmadı. Ama Türk Sanat Müziği tutkusu her şeyim oldu" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 12:44:20
Güncelleme :6 Kasım 2005 Pazar 22:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?