18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT
Belediye Sayfaları

Kentin sırtları, iki ay boyunca sanata doydu

İzmir kentinin sırtları olarak nitelendirilen Limontepe, Gültepe, Çınartepe, Eskiizmir ve Uzundere semtlerinde çeşitli etkinlikler ile yaklaşık iki ay devam eden "Tiyatro ve Piyano Sokak Buluşmaları" sona erdi.

Yüzlerce vatandaş, ayaklarına kadar gelen tiyatro ve müzik içerikli etkinlikleri çoluk çocuk kaçırmadan takip etti. Kentin sırtları, iki ay boyunca sanat etkinliklerine doydu. Ege Bölgesi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Selvili Mahallesi Muhtarı Sabri Taşdemir, sanatı kentin sırtlarına taşıyan Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ'ın girişimlerinin onur ve gurur verici olduğunu, bu çalışmaları hemen herkesin örnek alması gerektiğini belirtti. Muhtar Taşdemir, bu girişimleri nedeniyle Konak Belediye Başkanı Tunçağ'a Ege Muhtarlar Derneği'nin onur ödülünü verdi.

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, günümüzde giderek önemi artan kültürel ve eğitim amaçlı hizmetleri de vatandaşların ayağına götürmenin asli görevleri olduğunu ifade etti. Yaklaşık iki ay boyunca sürdürülen sanat etkinliklerinin sokaklara taştığını ve büyük ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Tunçağ, sırtlara yönelik sanat etkinliklerinin sürdürüleceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 14:38:04
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 14:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?