22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

11 yaşında 61'inci kapkaç

İzmir Yenişehir semtinde 60 ayrı kapkaç olayına karışan ve her defasında yaşı küçük olduğu için serbest bırakılan 11 yaşındaki çocuk, kapkaç yaparken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 60 ayrı kapkaç olayına karışan ve her defasında yakalanmasına rağmen yaşı küçük olduğu için savcılık tarafından serbest bırakılan B.K. (11), Boğaziçi semtinde bir şahsın cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alarak kaçmaya başladı.

Devriye gezen karakol ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalanan B.K'nin üzerinde yapılan aramada çalınan cep telefonu bulundu. Boğazici Karakolu'na götürülen küçük kapkaç zanlısı, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildi. Yaptığı kapkaç olayları güvenlik kamerası tarafından da tespit edilen B.K, emniyetten çıkışı sırasında basın mensuplarına saldırarak küfürler yağdırdı.

Polisler tarafından zor zapt edilerek araca bindirilen B.K, "Kameraya devam, kapkaça devam" diyerek daha sonra kameralara el salladı.

11 yaşındaki B.K, "kapkaç" suçundan adliyeye sevk edildi. Emniyet yetkilileri B.K'nin yaşının 11 olarak gözüktüğünü ancak, kemik testinde yaşının 14 olarak çıktığını açıkladı.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 23:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?