1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Genç kız sevgilisini bıçakladı

İzmir'in Konak İlçesi Çankaya semtinde, 16 yaşında olduğu belirtilen Ö.Ö. isimli kız, aralarında tartışma çıkan 29 yaşındaki Erdal Cefa'yı bıçakladı. Ağır yaralanan Cefa Tepecik Göğüs Hastanesi'ne kaldırılırken, Ö.Ö. Çocuk Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre Çankaya Lozan Meydanı'nda gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olay, emniyette fuhuştan kaydı bulunduğu bildirilen Ö.Ö. (16) isimli kız ile kapkaç suçundan sabıkalı olan Erdal Cefa'nın arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkması ile başladı. Tartışma sonucunda Erdal Cefa'yı göğsünden bıçaklayan Ö.Ö. kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Cefa ise olay yerine gelen ambulansla Tepecik Göğüs Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Cefa'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

Polis ekipleri tarafından fuar girişinde yakalanan Ö.Ö. ise Kantar Karakolu'na götürüldü. Yaşı küçük olduğu için ifadesi alınamayan Ö.Ö. daha sonra Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 09:58:07
Güncelleme :1 Ekim 2006 Pazar 09:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?