1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Damla'ya hüzünlü veda

İzmir'in Konak İlçesi'nde iki komşu aile arasında arsa meselesi yüzünden çıkan kavga sırasında ateşlenen silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybeden 9 yaşındaki Damla Bulut, hazin bir törenle toprağa verildi.

Küçük Damla'nın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenaze, bugün öğle saatlerinde Esentepe semtindeki Yadigar Camii'ne getirildi. Cenaze aracının geldiği sırada Damla'nın amcası Kemal Bulut baygınlık geçirirken, çevredeki yakınları tarafından kendine gelmesi sağlandı.

Baba Ali Bulut ise, uzun süre cenaze aracındaki kızının tabutunun başından ayrılamadı. Damla Bulut'un cenaze namazı ise, öğleye müteakip aynı camide kılındı. Cenaze namazına baba Ali, amca Kemal ve dede Süleyman Bulut ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazı öncesi tabutun üzerine bir gelinlik konulurken, küçük Damla'nın cenazesi daha sonra Buca Kaynaklar Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Bu arada, aynı olayda arsa yüzünden tartıştıkları 65 yaşındaki T.O.'nun (Tahir Ordu) silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden Gülizar Gültepe'nin (55) cenazesi de, Limontepe Cemevi'nde yapılan törenin ardından Buca Kaynaklar Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Önceki gün Limontepe semtinde arsa meselesi yüzünden T.O. ile komşuları Gültepe ailesi arasında kavga çıkmış, kavgada Gülizar Gültepe ölmüş, oğulları Eray (33) ve Engil Gültepe (31) yaralanmıştı. Olayda, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan T.O.'nun silahından çıkan kurşunlardan birisinin sekerek vücuduna saplandığı Damla Bulut da hayatını kaybetmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2005 Cumartesi 17:04:12
Güncelleme :4 Eylül 2005 Pazar 12:02:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?