1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Düğünde maganda dehşeti: 8 yaralı

İzmir'in Konak İlçesi Eşrefpaşa semtinde bir sünnet düğününde kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Eşrefpaşa semtinde 607 Sokak ile 541 Sokağın kesiştiği yerde, dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. S.H.'nin (11) sünnet düğününe gelen Ali Çiftçi (28), Murat Karadabak (31) ile Ayhan Demirtaş (23) ve ağabeyi İbrahim Demirtaş (29) arasında tartışma çıktı. Ali Çiftçi ile Ayhan Demirtaş arasında lise öğrencisi olan G. adlı kız meselesi yüzünden başlayan tartışma sonucu karşılıklı silahlar çekildi. Ali Çiftçi ve Ayhan Demirtaş'ın birbirlerine tabancayla ateş ettiği kavgada her iki taraftan 4 kişi ile düğüne davetli olarak gelenlerden Hasan Caka (35) sol bacağından, E.N.G. (Ece Nur Gündüz-5) sağ bacağından, M.A.(Mustafa Akyol-10) sağ baldırından ve T.M'de (Tugay Mermer-11) sağ dizinden seken kurşunlar sonucunda yaralandı.

Düğünde izdiham ve panik yaşanırken, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ali Çiftçi, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, sol ayağından yaralanan İbrahim Demirtaş, sağ ayağından yaralanan Ayhan Demirtaş ve sağ ayağından yaralanan Murat Karadabak ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Davetlilerden Hasan Caka da İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, T.M, M.A. ve E.N.G. isimli çocuklar ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisi'nde tedavi altına alındı.

Olaya karışan zanlıların tedavilerinin ardından Cinayet Bürosu ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınacağı bildirildi. 11 yaşındaki S.H. yaşanan olay nedeniyle sünnet edilemezken, S.H'nin annesi İlknur ve babası Erkan H. ise düğünlerine davetli olarak gelen ancak maganda kurşunuyla yaralanan kişilerin durumlarını öğrenmek için hastaneye koştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2005 Pazar 11:56:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?