15
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Felekten bir gece çalacaklardı, olmadı!

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde, otomobil alım satımı yapan bir galerinin güvenlik görevlileri, müşterinin servise bıraktığı otomobille gezerken kaza yaptı. Müşteri Tufan Sükan'a ait olduğu öğrenilen otomobilin ön kısmı kazada hasar görürken, otomobili kullanan özel güvenlik görevlisi Saygın Saygı (29) ve Altan Eker (23) hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Alsancak Şehitler Bulvarı üzerinde sabaha karşı saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Özel bir otomobil alım satım bayiinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Saygın Saygı ve Altan Eker, müşteri tarafından servise bırakılan 35 VR 0115 plakalı Volkswagen marka otomobile binerek yola çıktı.

Otomobili kullanan özel güvenlik görevlisi Saygın Saygı, Alsancak yönüne doğru giderken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, duvarın köşesine çarparak ön kısmından hasar gördü. Kaza sonucunda yaralanan sürücü Saygın Saygı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Altan Eker ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Saygın Saygı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 11:20:14
Güncelleme :17 Ağustos 2005 Çarşamba 12:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?