1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Fuhuş iddiası ev taşlattı

İzmir'in Konak İlçesi Yeşilyurt semtindeki bir evde iki kadının fuhuş yaptığını iddia eden mahalle sakinleri, evi taş yağmuruna tuttu. Televizyonların ve kül tablalarının havada uçuştuğu olayda, polis olayları güçlükle engelledi.

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Yeşilyurt semti Zaimağa Caddesi numara 77'de meydana geldi. Apartmanın ikinci katında yaşayan iki kadının fuhuş yaptığını iddia eden mahalle sakinleri, evi taş yağmuruna tuttu. Evde yaşayan iki kadın ise dışarıdaki kalabalığa televizyon, kül tablası, fincan ve bardak atarak karşılık verdi.

Karşılıklı küfürleşmelerin yaşandığını olayda, mahalle sakinlerinin kadınların evinde erkek olduğunu iddia ederek evi basmak istemeleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevre sakinlerini yatıştırmaya çalışan ekipler, karşılıklı küfürleşme ve taşlamaları yaklaşık 3 saatlik bir uğraş sonucu durdurabildi.

Çevre binalarda oturanların meraklı bakışlarla izlediği olayların tekrar alevlenmemesi için polis ekipleri sabaha kadar sokakta nöbet tuttu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 18:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?