24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Gaspçı operasyonu

İzmir'in Konak İlçesi 'Eski İzmir'de lise önünde öğrencileri bıçak zoruyla paralarını ve telefonlarını gasp eden zanlı, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Özer Evirgen (18) isimli çok sayıda suçtan aranan şahıs, akşam saatlerinde Eski İzmir Şehit Fethi Bey Lisesi önünde bıçakla Suat Kazanç, Serkan Dursun, Ahmet Gürbüz, İsmail Bilen ve Barış Çakır isimli öğrencileri gasp etti.

Olay yerine gelen Konak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özer Evirgen'i takibe aldı. Evirgen, yaklaşık yarım saatlik kovalamacanın sonunda Konak İlçe Asayiş Ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın daha önce bıçakla yaralama, darp, haraç, devlet malzemesine zarar, küfür, evden hırsızlık, tehdit, yağma, cep telefonu gibi onlarca suçtan arandığı, Konak'ta şu ana kadar 15 tanesi tespit edilebilen gasp olayına karıştığı bildirildi.

Konak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç makinasının yakalanmasından ötürü sevinçli olduklarını ve birçok vatandaşın da bu şahıs tarafından korkulu günler yaşadığını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 01:58:34
Güncelleme :7 Aralık 2005 Çarşamba 02:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?