19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Genç kız hırsızları kaçırdı

Konak'ın Karabağlar semtinde bir kuyumcu dükkanına giren kar maskeli 2 kişi, altınları vermesi için silahla tehdit ettikleri genç kızın çığlık atması üzerine paniğe kapılarak kaçtı. Soyguncular, kendilerini takip eden market sahibini de vurarak yaraladı.

Olay, Karabağlar 4119 Sokak 74 numarada bulunan Oskar Kuyumculuk'ta saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülşah Yılmaz (29) dükkanda bulunduğu sırada içeri giren kar maskeli kimliği belirsiz 2 kişi, ellerindeki pompalı tüfeği göstererek altınları vermesini istedi.

Korkarak ellerini havaya kaldıran ve çığlık atan genç kız, altınları vermemek için direndi. Genç kızın çığlık atması üzerine paniğe kapılan 2 soyguncu kaçmaya başladı. Bu arada yan tarafta market işleten ve soyguncuları gören Zekeriye Er, zanlıların peşinden koşmaya başladı. Marketçiyi fark eden soyguncular, pompalı tüfekle bir el ateş etti. Yüzünden yaralanan Er yere yığılırken, ara sokaklara kaçan 2 kişi plakasız bir minibüse binerek izlerini kaybettirdi.

Zekeriye Er, Bozyaka SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Gülşah Yılmaz, "Maskeli iki kişi geldi ve silahı bana doğrulttu. Bende ellerimi kaldırarak çığlık attım. Onlarda bir anda korkarak kaçtı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 12:32:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?