1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Hamile kadına kapkaç

İzmir'in Konak İlçesi Alsancak Semti'nde 8 aylık hamile bir kadın motosikletli kapkaççının saldırısına uğradı. 2 metre yerde sürüklenen genç kadının çığlıklarını duyan esnaf, kapkaççıyı yakalayarak olay yerine gelen polise teslim etti.

Olay, saat 17.00 sıralarında 1519 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tariş depolarında işçi olarak çalışan 8 aylık hamile Şerife Körpınar (34), Alsancak Devlet Hastanesi'nden doğum izni raporu aldıktan sonra otobüse binmek üzere yürümeye başladı. Bu arada Örnekköy Semti'nden çalınan plakasız motosikletle gelen 20 ayrı suçtan sabıkalı F.Ö. (20), genç bayanın çantasını çalmaya çalıştı.

Çantayı vermek istemeyen hamile kadın, iki metre sürüklendikten sonra çantayı bıraktı. Genç kadının çığlıklarını duyan vatandaşlar ara sokaklara kaçan motosikletli kapkaççıyı yakalayarak etkisiz hale getirdi. Olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınan F.Ö'nün motosikleti 7 gün önce çaldığı ve aynı motorla birçok kapkaç olayına karıştığı ortaya çıktı.

Rapor aldıktan sonra evine dönerken kapkaççının saldırısına uğrayan hamile kadın, canına ve bebeğine bir şey olmadığı için sevindiğini söyleyerek, "Rapor aldım, gidiyordum. Bir anda arkadan motosikletli biri gelerek çantama asıldı. 3-4 defa çantama asıldı, daha sonra çantanın sapı koptu. Sonra beni tamirci çocuklar kurtardı. Kapkaççı cezasını çeksin" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 02:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?