28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Kaçarken boşluğa düştü

Basmane'de bir inşaatta uyumakta olan işçilerin cep telefonlarını çalan bir zanlı, durumu farkeden işçilerden kaçarken 1 kattan boşluğa düştü.

Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanan Necmettin Turan'ın (25) üzerinden 2 adet cep telefonu çıktı. Hafif yaralanan Turan, kendisini işçilerin bıçakladıklarını iddia ederken, işçiler ise zanlının kaçarken düştüğü için demirlere çarparak yaralandığını ileri sürdü.

Olay, Basmane 1370 Sokak üzerinde bir polis kulübesine 10 metre uzaklıdaki inşaatta, dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İnşaatta kalan ve uyuyan işçilerin sessizce yanına yaklaşan Necmettin Turan, daha sonra cep telefonlarını çalarak kaçtı. Bu sırada olayı farkederek uyanan işçilerden kaçan Necmettin Turan, inşaatın 1 katından boşluğa düşerek yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kalcasından yaralanan Necmettin Turan'ı kıskıvrak yakaladı. İnşaat işçileri cep telefonlarını aramaya başlarken, Necmettin Turan'ın üzerinden 2 adet cep telefonu çıktı. Polis tarafından çağrılan ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Necmettin Turan, kendisini işçilerin bıçakladıklarını iddia ederken, işçiler ise zanlının kaçarken birinci kattan düşerek demirlere çarparak yaralandığını ileri sürdü.

Ambulansa alınan Necmettin Turan, kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere ve polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Turan'ın çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 14:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?