1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Köpek cinayetine tepki bitmiyor

İkiçeşmelik Semti'nde, kiracısı tarfından silahla vurularak öldürülen ev sahibinin yakınlarının olaya tepkileri sürüyor. Kiracısı tarafından vurularak öldürülen Mahmut Yurt'un yakını Ömer Kus, "Köpek yüzünden adam öldürülür mü? Bu nasıl insanlık?" dedi.

Evde köpek besleme meselesi yüzünden dün akşam saatlerinde kiracısı tarafından silahla vurularak öldürülen baba Mahmut Yurt, oğulları Hasan ve Adıgüzel Yurt'un evinde bekleyen yakınları, "Bu nasıl insanlık? Köpek yüzünden insan öldürülür mü?" diyerek, katil zanlısı kiracıya tepki gösterdi.

Yurt ailesinin yakınları Karşıyaka'nın Bayraklı Semti'nde bulunan evlerinde taziyede bulunurken olaya bir anlam veremediklerini söyledi. Sabah saatlerinden itibaren taziyede bulunmak için Yurt ailesinin evine gelen yakınları, yaşanan olaya inanmak istemediklerini belirterek, göz yaşlarına engel olamadı.

Mahmut Yurt'un halasının oğlu olduğunu belirten Ömer Kus, kiracının 10 gün önce binaya köpek getirdiğini ve bundan da çevredeki komşuların rahatsız olduğunu söyledi.

Komşularının şikayetini kiracısı Cenk İce'ye ilettiğini fakat İce'nin buna sert bir şekilde karşı çıktığını belirten Kus, "Bundan 10-15 gün önece kiracı eve köpek getiriyor. Getirdiği köpeğide aynı Yurt ailesi ile oturduğu aynı binanın çatısında beslemeye başlıyor. Köpekler çevredeki konmşuları rahatsız edince Mahmut abim, kiracısını uyarıyor ve aralarında tartışma yaşanıyor. Bu olayın akşamına da adam iş yerlerine giderek bu olayı gerçekleştiriyor. Köpek yüzünden adam öldürülür mü? Bu nasıl insanlık?" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 16:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?