15
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Küfe cinayeti aydınlatıldı

İzmir'in Konak İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde küfe içerisinde başına poşet geçirilerek öldürülmüş olarak bulunan erkek cesedinin sırrı çözüldü. Cinayet Bürosu ekipleri kayıp şahıslardan yola çıkarak hem cesedin kime ait olduğunu hem de katili buldu.

Çankaya Semti'nde bir iş merkezinin kenarına bırakılan küfe içerisinden kötü koku geldiğini duyan taksiciler, kapağı açtıklarında bir insan cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen polis, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldükten sonra başına poşet geçirilmiş ve küfeye koyulmuş 45-50 yaşlarında bir şahıs buldu. Cinayeti derinleştiren ekipler kayıp şahıs başvurusu yapan ailelere ceset fotoğrafını göstererek teşhis yaptırdı.

Kayıp başvurusu yapan aile, cesedin Kemeraltı'nda emaye işi ile uğraşan Erhan Yetik'e (59) ait olduğunu belirledi. Polis, Yetik'in işyerinde çalışan yeğeni İ.T.Y.'yi (37) gözaltına aldı. İ.T.Y. yapılan sorgusunda suçlamayı kabul etti. Dayısının kendisini sürekli hakir görerek kötü davrandığını ve bunu gurur meselesi yaptığını belirten İ.T.Y'nin, "Başına demir çubukla vurarak öldürdüm. Cesedi iki gün han içinde sakladım. Daha sonra koktuğu için gece yarısı çıkarıp Çankaya'da inşaat halinde bir yere attım" dediği öğrenildi. İ.T.Y bugün adliyeye sevk edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2005 Salı 11:59:25
Güncelleme :5 Ekim 2005 Çarşamba 11:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?