15
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Musluk hırsızına suçüstü

İzmir'in Konak İlçesi Hatay semtinde bir şahıs, park halindeki bir minibüsten çaldığı musluk malzemeleriyle kaçmak isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, Hatay 239 Sokak'ta gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki 35 ALT 89 plakalı Ford Transit marka minibüsün sol arka camını tornavida ve bıçakla söken İsmail Topuz (54), araçtan aldığı musluk kolilerini, durdurduğu 35 T 7037 plakalı ticari taksiye yükleyerek kaçmak istedi.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıyı suçüstü yakaladı. İfadesi alınmak üzere gözaltına alınan Topuz'un üzerinde yapılan aramada, bıçak ve tornavida bulundu. Yapılan araştırmada, Topuz'un hırsızlıktan sabıkalı olduğu belirlendi.

Yaşadığı olay karşısında şok olan taksi sürücüsü Musa Akan, "Ben İnönü Caddesi'nde müşteri bulmak için giderken şahıs beni durdurdu. Daha sonra 'Yolda kolilerim kaldı' diyerek, taksiye binip beni buraya getirdi. Kendisinden hiç şüphelenmedim. Böyle bir olaya karışacağını bilsem taksime almazdım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 10:22:18
Güncelleme :9 Eylül 2005 Cuma 11:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?