16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Pompacıya tabancayla darp

Üçkuyular semtindeki bir akaryakıt istasyonunda tartıştığı pompa görevlisini darp eden şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Akaryakıt istasyonuna gelen Volkan Narin (28) isimli müşteri ile pompa görevlisi Hamit Saruç (28) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Söz düellosu kavgaya dönüşürken, Narin istasyondan ayrılarak araçta bulunan eşini eve bıraktı.

Daha sonra bir arkadaşını da alarak benzinliğe geri dönen Narin, görevli Saruç'un dinlendiği odaya girdi. Elindeki silahın kabzasıyla Saruç'u darp eden Volkan Narin, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Volkan Narin, ekip otosuna bindirerek karakola götürüldü. Başına aldığı darbeler sonucu yere yığılan Saruç ise, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Pompacı Hamit Saruç, olayın şokunu üzerinden atamadan verdiği ifadede, "Benimle müşteri arasında ağız tartışması oldu ve bitti. O da arabasına binerek benzin istasyonunu terk etti. Ancak 20 dakika sonra tekrar karşımda görünce şok oldum. Birden odaya yanında bir arkadaşıyla geldi ve silahı masaya bıraktı. Bana küfür etmeye başladı ve silahı masadan alarak bana 4 kere vurdu. Beni bu hale getiren Volkan Narin'den davacı olacağım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 12:07:27
Güncelleme :8 Aralık 2005 Perşembe 14:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?