2
Mayıs
2024
Perşembe
MENDERES - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Cactus Hotels Cactus Paradise Club

İzmir´e 50, Kuşadası’na 45, Efes’e 40 ve İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na (ADB) 40 kilometre uzaklıktaki mandalina diyarı Gümüldür, yeşil ile mavinin kucaklaştığı, Ay’ın gümüş bir tepsi gibi mandalina bahçelerinin üzerinden doğduğu, mis kokulu ağaçların yeşiline doyamayacağınız bir yeryüzü cenneti.Yiyecek ve içecek : - Kapalı ve açık restoran - Diet ve vejeteryan açık büfe - Meze büfesi - Lobi bar - Havuz bar - Türk restoranı(sadece öğle yemeği)
Spor ve diğer etkinlikler : - Hafif animasyon - Eğlence - Masa tenisi - Hamam - Fitness - Mini golf - Döviz bozdurma (resepsiyonda) - Amfitiyatro - Mini klüp - Badminton - Çocuk oyun parkı - Plaj voleybolu - Petank - Çocuk ve yetişkinler için DVD gösterimleri - 2 adet toplantı odası (60/100 kapasiteli) - Plaj futbolu - Otopark
Ücrete tabi aktiviteler: - Kuaför - Market - Kuyumcu - Masaj - Sauna - Yıkama ve ütü - Su sporları faaliyetleri - Dalgıçlık dersi(1 km) - Kasa - Mini bar - Plaj havlusu - Gece yarısından sonraki bütün içkiler - Esspresso - Gündüz ve gece boyunca ithal tüm içkiler - Telefon - Taksi - Araba kiralama - Çocuk bakımı - Deniz manzaralı oda tahsisi - Oda servisi
Havuzlar : - Yüzme havuzu (Çocuk kısımlı) - Güneşlenmek için minderli şezlonglar - Şemsiye ve duş
Plaj : - Özel plajlı kumsal - Minderli ve şemsiyeli şezlonglar

HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

10. 00- 00. 00 arası yerel alkollü ve alkolsüz içecekler, bazı ithal içkiler

İlgili Kişi :
Adres1 :Deniz Cad.No:83 Gümüldür - Menderes / İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (232) 793 46 01
Faks :+90 (232) 793 46 09
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.