29
Mayıs
2024
Çarşamba
MENDERES - İZMİR

Ablası dehşet anlarını anlattı

Menderes'teki Ömerin Gazinosu'nda geçtiğimiz perşembe gecesi yaşanan olayda ölen Binnur Çiçekliler'in ablası Kezban Çiçekliler, dehşet anını anlattı.

Gazinoya bir geceliğine 70'şer YTL'ye anlaştıklarını ve bu parayla kardeşlerine bayramlık alacaklarını söyleyen Kezban Çiçekliler, "Olay günü ben sahnede şarkı söyledikten sonra kardeşim Binnur da dans etti. Sahneden indikten sonra öndeki bir masada ben yandaki masada kardeşim oturuyordu. Yaklaşık bir saat sonra ben üşüdüğüm için kardeşimin arkasında duran elektrikli ısıtıcının önüne geldim. Bu sırada ben ayakta dururken, kardeşim benim önümdeki sandalyede duruyordu. Bir ara kardeşimin başı öne düştü.

Daha sonra yere yığılırken ben kaldırmak istedim. Kaldıramayınca saçlarından tutarak göğsüme yasladım 'Binnur Binnur' diye bağırdım. Cevap vermedi. Saçlarının arasından kan aktığını görünce vurulduğunu anlayıp acaba içerden mi yaptılar diye baktım. Ancak kurşunun dışardan geldiğini söylediler. Piyanistin arkasındaki ayna da kurşun geldiği için kırılmıştı. İçeride çok gürültü olduğu için silah seslerini ilk etapta duymamıştık" dedi.

Silahlı saldırıyı farkeden herkesin panik halinde kaçıştıklarını söyleyen Kezban Çiçekliler, "Gazinoda 4-5 masada müşteri vardı. Saldırıyla birlikte hepsi kaçışmaya başladı. Ben kardeşimin yanında kalmıştım. Gazino sahibi Ömer abi hemen yardıma koştu. Başından ağır yaralı kardeşimi kucağına alarak otomobiliyle hastaneye götürdü. Ama kardeşim kurtarılamadı" dedi. Kardeşlerine bayramlık almak için 70'şer YTL'ye bir gecelik anlaştıklarını söyleyen Kezban Çiçekliler, "Kardeşim gözlerimin önünde yokolup gitti. Hiçbirşey yapamadığım için çok canım yanıyor. İnşallah jandarma en kısa sürede katili yakalar. Kardeşim geri gelmese bile en azından kanı yerde kalmaz" diye konuştu.

Fakir bir aile olduklarını ve kızlarının diğer küçük kardeşlerine bayramlık almak için gazinoya gittiğini söyleyen 6 çocuk babası Ahmet Çiçekliler, "Kızlarıma çok söyledim, gitmeyin dedim. dinlemediler. Aldığımız parayla kardeşlerimize bayramlık alacağız dediler. Ama bayramı yaşayamadık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 11:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?