3
Mayıs
2024
Cuma
MENEMEN - İZMİR

Fevzi Yalnız


İzmirli hayırsever iş adamı Fevzi Yalnız’ın, Menderes’in Gölcükler Köyü’ne yaptıracağı 16 derslikli ilköğretim okulunun protokol imza töreni yapıldı. Vali Göksu, bugüne kadar hayırseverler tarafından yaptırılan 45 okul sayesinde devlete 45 trilyon 350 milyar lira katkı sağlandığını kaydetti.

İzmir Valiliği’nde gerçekleştirilen imza törenine, İzmir Valisi Göksu, iş adamı Fevzi Yalnız ve İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan katıldı. Törende bir konuşma yapan İzmir Valisi Göksu, "Bugüne kadar imzaladığımız protokol sayısı, bununla birlikte 45 oldu. Hayırseverlerin bu heyecanı olduğu sürece biz de bu protokollere devam edeceğiz. İmzalanan 45 protokolle devlete sağlanan katkı 45 trilyon 350 milyar lira oldu. İlk defa da İl Genel Meclisi Üyesi bir arkadaşımız da böyle bir protokol imzalamış oldu. Ayrıca yaptırılacak ilköğretim okulu ihtiyaç duyulması halinde endüstri meslek lisesi olarak da hizmet verebilecek" diye konuştu.
Büyük Osmanoğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Yalnız ise, bir okul yaptırmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İzmir’in Menderes İlçesi Gölcükler Köyü Kocakır mevkiine özel projeyle yaptırılacak olan 16 derslikli ilköğretim okulunun maliyetinin yüzde 60’ının Fevzi Yalnız, kalan yüzde 40’ının ise İl Özel İdaresi tarafından karşılanacağı belirtildi. Yapılacak olan okula ise "Fevzi Yalnız İlköğretim Okulu" adı verilecek.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar